Få hjälp med ditt hushåll

God morgon alla läsare och välkomna till min blogg som idag ska handla om hur jag gjorde en god gärning gentemot mig själv när jag anlitade ett socialt företag. Jag hoppas att du ska finna läsningen intressant och kanske få något tips på hur du själv kan göra din vardag lite enklare och få tid över till annat. Företaget jag ska berätta om heter Rydö Alltjänst och de hjälper till med allt ifrån rastning av din hund till städning i hemmet eller så kan de bygga din nya altan. Ja, det är mycket kundens behov som styr vilka hushållstjänster i Halmstad, Laholm och Hylte som de utför.

Företaget erbjuder sina tjänster i Halland eller närmare bestämt i Laholm, Halmstad och Hylte. Själv bor jag i en villa vid havet strax utanför Laholm. En dag såg jag att någon annan var ute och rastade min väninnas hund. Hon berättade för mig att hon anlitat detta företag för att få hjälp med att rasta hunden de dagar hon reste bort för att besöka Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg för att arbeta ideellt på en barnavdelning. Hon berättade också att hon fått alla sina fönster putsade av samma företag med skinande rent resultat. Det var inte heller särskilt dyrt eftersom alla jobb utfördes med RUT- eller ROT- avdrag.

Detta lät ju väldigt bra. Själv hade jag aldrig kommit på tanken tidigare att ta hjälp utifrån innan min väninna berättade att denna möjlighet fanns, dessutom av ett företag som finns på orten. Jag fick råd och svar på mina frågor helt kostnadsfritt innan jag bestämde mig. Jag har nu ett rent och elegant hem med välputsade fönster och jag har bestämt mig för att anlita detta företag fler gånger avseende hushållsnära tjänster.