Fått presentkort på en skönhetssalong av min älskling

Det är lätt att glömma bort sig själv som förälder när man har barn. Man får sällan tid över för sig själv, för att bara vara eller för att ta hand om sig själv. Håret är ständigt uppsatt i en hästsvans och man orkar inte lägga så värst mycket tid alls på att ta hand om sig själv. Man mår så mycket bättre och blir så mycket piggare om man lägger tid och energi på sig själv också. Jag är själv väldigt dålig på att göra det och ändå är våra barn så stora att de faktiskt klarar sig utan mig hela tiden. Fick därför i present ett presentkort till Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering. Det är en skönhetssalong och mannen min var så gullig och tänkte att jag förtjänar att skämma bort mig själv lite.

Han visste dock inte vilken behandling jag skulle vilja ha så det blev ett presentkort på Malins Naglar, Fransar & Micropigmenterings skönhetssalong så att jag sen själv kan välja vilken eller vilka behandlingar jag vill. Tänker att jag ska ta massage samt en ansiktsbehandling. Ansiktsbehandling för att jag varit sugen på att testa det länge men aldrig fått tummen ur att faktiskt göra det. Och massage för att jag är stel i kroppen och behöver slappna av.

Skönhetssalongen ska vara väldigt bra så är väldigt spänd på att få gå dit. Tror att det kommer bli väldigt bra. Tänker att det inte kan bli så dåligt i alla fall utan att det bara kan gå åt rätt håll nu.