Stenläggning ute i trädgården

Att leka med stenar och att vara ute i trädgården och fixa är roligt. Efter att barnen kom så har det dock varit lite svårt att hinna med att göra det lika mycket. I alla fall när de var små. Nu när de har blivit lite större så kan jag vara ute och rensa i landen och fixa i trädgården samtidigt som de är ute och lekar. Vilket är bra för oss allihop, det här att vara utomhus.

Jag har alltid tyckt att det är ganska viktigt att ha en fin trädgård, antagligen för att jag tycker att det är fint med växter och tycker att det är väldigt roligt att hålla efter det. Att fixa med planteringen och annat där ute för att det förhöjer hela bostaden. Hela utsidan på huset blir så mycket snyggare. Förra året så fick vi dessutom hjälp med stenläggning där de från IM-ProffsMan kom hit och la en stenbelagd gång genom trädgården. Jag har i ena änden av trädgården ett fint land och ganska mycket buskar och mindre träd och sådant.

Stenläggningen i trädgården gjorde stor skillnad. Det fick det att se väldigt mycket mer enhetligt ut och fick någonting som binder samman det hela. Från planteringarna som jag har precis intill huset till landet som är lite längre ut på tomten. Barnen verkar tycka att det är roligt också och leker hage på dem. Det är sån där stenläggning med olika stenar som gör att det nästan blir som att hoppa hage för dem. Tanken var inte att det skulle vara sådana från början men de från IM-ProffsMan hade med sig två olika sorter och visade för mig och när jag såg dem utlagda på tomten så såg jag direkt vilka jag ville ha.